Referenciák

AMERIKAI KERESKEDELMI KAMARA

Külgazdasági-kereskedelmi folyamatok, működő tőkebeáramlás, amerikai egyesült államokbeli vállalati eredmények, nemzetgazdasági teljesítményhez való hozzájárulásuk politikai kommunikációs interpretációja.

BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM

A BME kommunikációs stratégiájának megalkotásában való részvétel alvállalkozóként. Mélyinterjús percepciókutatás megvalósítása a VIP felsőoktatási és kormányzati stakeholder csoport tagjai körében.

BRITISH AMERICAN TOBACCO - PÉCSI DOHÁNYGYÁR KFT.

A nem dohányzók védelmével, EU-s és hazai szabályozásával, a dohányipar jövőjével kapcsolatos stratégia kommunikációs tanácsadás és szakértői vizsgálat megvalósítása.

DUNA ASZTFALT ZRT.

Egyes futó projektekkel és elvégzett infrastrukturális fejlesztésekkel kapcsolatos kommunikációs tartalomszolgáltatás, eredménykommunikáció megvalósítása.

ÉSZAK-DUNÁNTÚLI REGIONÁLIS VÍZMŰ ZRT.

Szolgáltatási környezet audit készítése, annak öt év utáni utókövetése és visszamérése. A társaság tevékenységével, partneri-fogyasztói kapcsolataival kapcsolatos stratégiai vizsgálat és kommunikációs tanácsadás.

ESZTERGOM ÖNKORMÁNYZATA

Alvállalkozóként hosszú távú, komplex városarculati és politikai kommunikációs tanácsadásban, kampánykommunikációban való részvétel.

GAZDASÁGI VERSENYHIVATAL

A magyarországi online és tradicionális könyvkereskedelmi piac helyzetével és szabályozottságával kapcsolatos szakértői anyag készítése és stratégiai kommunikációs tanácsadás megvalósítása alvállalkozóként.

HAJDÚSZOBOSZLÓ ÖNKORMÁNYZATA

Alvállalkozóként politikai kommunikációs tanácsadásban történő szerepvállalás.

HÍR TV ZRT.

Alvállalkozásban a Hír TV újrapozícionálásával, megítélésével és ágazati helyzetével kapcsolatos komplex kutatás és kommunikációs tanácsadás.

HÓDMEZŐVÁSÁRHELY ÖNKORMÁNYZATA

Alvállalkozóként politikai kommunikációs tanácsadásban történő szerepvállalás.

INFOCENTER.HU MÉDIA BEFEKTETÉSI ZRT.

Kommunikációs tanácsadással kiegészített médiapiaci analízis, ágazati trend- és versenyelemzés, hazai konkurencia-vizsgálat, benchmark-készítés.

INNOVATÍV GYÓGYSZERGYÁRTÓK EGYESÜLETE

Szakpolitikai folyamatok, IGYE tagvállalatok, ágazati eredmények politikai kommunikációs szempontból vett bemutatása alvállalkozóként.

KÜLÜGYMINISZTÉRIUM

Kelet- és délkelet-európai kormányzati stratégia végrehajtását és határon túli magyar kapcsolatok ápolását elősegítő, civil szervezeti támogatások projektmenedzseri és kommunikációs segítése alvállalkozóként.

MAGYAR NEMZETI BANK

Médiapiaci elemzés alvállalkozóként.

MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA

Egyes szakpolitikai, jogalkotási kérdések nemzetközi összehasonlító vizsgálata, társadalmi hatáselemzése.

MAGYAR POSTA ZRT.

A nemzeti postaszolgáltató vállalati reputációjával, elfogadottságával és egyes szolgáltatásainak ismertségével kapcsolatos stratégiai kutatás és kommunikációs, üzletviteli tanácsadás. A társaság márkarendszerének, hanglogójának és digitális felületeinek használatát érintő további vizsgálatok és kommunikációs támogatás.

MAGYAR TELEKOM NYRT.

Alvállalkozóként, együttműködésben a TNS Hoffmannal, vállalati reputációval, a telko szektor megítélésével és egyes IKT szolgáltatásfejlesztésekkel kapcsolatos percepciók vizsgálata a politika és kormányzat stakeholder csoportjaiban.

MICROSOFT MAGYARORSZÁG ZRT.

Az infokommunikáció, az IKT szektor és az államigazgatás együttműködésének kommunikációs tanácsadással kiegészített vizsgálata. A vállalat Digitális Közösség Programjának stratégiai kommunikációs támogatása alvállalkozóként, különleges tekintettel a miskolci pilotra.

MILLENÁRIS NONPROFIT KFT.

Az innovatív hazai vállalkozások központjaként éltre hívott Startup Campus Budapest kommunikációs stratégiájának kidolgozása és közreműködés annak megvalósításában.

MOL MAGYAR OLAJ- ÉS GÁZIPARI NYRT.

A társaság bizonyos intézkedéseinek tanácsadással és tartalomszolgáltatással egybekötött politikai kommunikációs környezeti elemzése alvállalkozóként.

MVM MAGYAR VILLAMOS MŰVEK ZRT.

Alvállalkozóként munkaerő toborzással, pályaválasztással és fiatalok rekrutációjával kapcsolatos stratégiai vizsgálat és ahhoz kapcsolódó üzletviteli és kommunikációs tanácsadás, különös tekintettel az MVM ismertségére és imázsára.

NEMZETI MÉDIA ÉS HÍRKÖZLÉSI HATÓSÁG

A magyar rádiós piac helyzetével, a JBR rádiók által használt földfelszíni frekvenciák újrapályáztatásának körülményeivel és feltételeivel foglalkozó szakértői anyag és stratégiai kommunikációs tanácsadás alvállalkozóként.

NEMZETI ÚTDÍJFIZETÉSI SZOLGÁLTATÓ ZRT.

Szakpolitikai monitoring, összefoglaló szakértői anyag készítése a magyarországi közlekedési ágazattal kapcsolatban.

PÁPA ÖNKORMÁNYZATA

Alvállalkozóként politikai kommunikációs stratégia elkészítésében való részvétel.

PÉCS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

Alvállalkozóként politikai kommunikációs tanácsadásban történő szerepvállalás.

REAKTOR ALAPÍTVÁNY

Közvélemény-kutatás, értékrend vizsgálat a 15-29 éves fiatalok körében. Szakmai koordinációs, adatgyűjtési, módszertani feladatok megvalósítása.

RÉGIÓ TV ESZTERGOM

Belső kommunikációval, szervezetfejlesztéssel és hatékonyságjavítással kapcsolatos hálózati és szociometriai alapú vizsgálat és környezettanulmány készítése.

RINGIER KIADÓ KFT.

Alvállalkozóként médiapiaci folyamatokkal, az ágazat átalakulásával, a kommunikációs műfajok és csatornák változásával kapcsolatos stratégiai vizsgálat és tanácsadás.

ROSATOM CENTRAL EUROPE

Kommunikációs stratégia és ahhoz kapcsolódó elemzések készítése alvállalkozóként.

SANOMA BUDAPEST ZRT.

Alvállalkozóként médiafogyasztási trendekkel, kommunikációs szolgáltatások és médiatechnológiák átalakulásával kapcsolatos stratégiai elemzés és tanácsadás. A Sanoma Digitális Átállás Programjának támogatása.

TESCO GLOBAL ARUHÁZAK ZRT.

Megbízott alvállalkozóként az élelmiszerkereskedelmi ágazat és a TESCO vállalati reputációjának vizsgálata a politikai, államigazgatási és kormányzati döntéshozók stakeholder csoportján belül.